Manttelit ja takit

Dog It Life mallistosta löydät koirallesi sopivan takki tai mantteli kaikkiin tarpeisiin – lenkiltä näyttelyyn.

Verkkokaupasta

Katso mitoitus alla olevasta taulukosta

Kevytmantteli / Dog coats

Selkä / Back 20 25 30 35 40 45 50 55
Kaulan ympärys / Neck 28 32 39 42 52 55 58 62
Mahakappaleen pituus / Abdomen lenght 16 22 27 30 32 36 40 46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

viiva

Merinovillafroteemantteli

 

Dog It Life merinovillamantteli kauluksella koirille . Kevyt, mutta lämmin merinovilla on erinomainen käytettäväksi yksinään tai toisen takin alla. Yksin käytettäessä se on loistava myös kuivattamiseen.

Merinovilla takki on erinomainen materiaali ulkoiluun. Villa ei kuitenkaan pidä tuulta eikä vettä, joten päällysvaatteen tulee olla tuulen ja tarvittaessa vedenpitävät. Erittäin kylmissä olosuhteissa suosittelemme kerrospukeutumista, alle ohuempi merinovilla-asuste ja päälle tuulensuoja-asu. Merinovilla on ylivertainen antibakteerinen luonnontuote, joka läpäisee kosteutta 30 – 40 %. Lisäksi merinovilla on tekokuituja paloturvallisempi. Merinovillan yksittäinen kuitu on ohuempi kuin tavallisen villan, minkä vuoksi merinovilla ei kutita kuten tavallinen villa. Merinovilla on tavallista villaa voimakkaammin kihartuvaa, mikä aikaansaa pienten ilmataskujen muodostumisen kankaan sisälle. Nämä ilmataskut pitävät koiran lämpimänä kylmälläkin säällä. Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten villa ei haise pahalle. Merinovilla hengittää ja tasaa lämpötiloja tehokkaasti. Se vähentää murroskeleillä alipukeutumisen riskiä, ja sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina – myös kesällä.

Tarvittaessa merinovillan voi pestä pesukoneessa 30 celsiusasteessa villan pesuohjelmalla , huuhteluainetta ei suositella.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

 

 

 

 

 

 

viiva

 

Active softshell takki

Softshell on erinomainen materiaali niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Kangas pitää vettä sekä tuulta. Sisäpuolella on ohut mikrokuitufleece.
Mallin suunnitellussa on otettu huomioon liikkuvan koiran vaatimukset. Etuosan leikkaus mahdollistaa koiran vapaan ja vaivattoman liikkeen myös ravissa ja laukassa. Mallimme suojaa hyvin koiran isot lihasryhmät. Vatsakappale suojaa ja lämmittää rintakehää sekä herkkää vatsaa. Vatsakappaleen muodossa on huomiotu urokset. Lisänä pieni kiristys, jotta vatsakappale pysyy tiiviisti koiran runkoa vasten myös liikkeessä. Niskarangas suojaaminen on erityisen tärkeeä koiralle, tämän olemme huomioineet istuvalla kauluksella.  Säädettävän pääntien avulla takki sopii monen kokoiselle koiralle.

Turvallisuuden takaa molemmissa kyljissä sekä kauluksessa laadukkaat VIZLITE heijastimet. Valon osuessa heijastimeen koirasi näkyy pimeällä nopeasti.

Valitse manttelin värit useista vaihtoehdoista.
Takin helma ja vatsakappale ovat mustat, selän ja kauluksen värit voit itse valita

 

TULOSSA Winter Active Jacket, sama takkimalli vuoritettuna merinovilla- tai tikkivuorella. Ennakkotilaukset: tilaukset@dogit.fi

 

Tutustu ja osta kätevästi netistä:  Dog It Life verkkokaupasta

 

 

 

 

 

 

viiva

Softshell- takki

Softshell takki tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen vapauden liikkua. Softshell materiaalina soveltuu täydellisesti ulkoiluun, se on tuulen- ja vedenpitävä sekä erittäin hengittä

vä. Kangas koostuu pehmeästä ja joustavasta kolmikerroksisesta laminoinnista. Manttelin ulkopuoli on bondattu polyesteriripstopilla ja spandexilla ja vuori lämmittävää mikrofleeceä. Materiaali kuivuu erittäin nopeasti.

Tilaa verkkokaupasta

viiva

Showmantteli

Showmantteli on suunniteltu näyttelyihin. Manttelin / takin tarkoistus on silottaa ja kiillottaa karvaa. Saat helposti sojottavat karvat ojennukseen! Manttelin päällikangas on juhlavaatekangas ja vuorena painava satiini. Värivaihtoehdot vaihtelevat. Koiranäyttelyväki löytää tuotteen usein nimellä koiran silkkijakku. Näyttelymanttelissa ei kuitenkaan käytetä silkkiä manteriaalina. Nimitys silkkijakku johtunee usein vuorikankaasta käytetystä termistä vuorisilkki. Silkki materiaalina on kevyt, joten olemme Dog It Life showmanttelissa päätyneet käyttämään vuorena painavaa satiinia, mikä oivallisesti tehostaa takin toimivuutta.