Muut tuotteet

Lisäksi valikoimastamme löytyy seuraavia tuotteita ystävällesi:

 

Heijastava fleecetalutin

Käsinpunottu fleecehihna, jossa vahvikkeena ja turvallisuuden tuojana nailonheijastin.

Uusi pehmeä Dog It Life talutin sopii päivittäiseen lenkkeilyyn tai kilpailutilanteisiin. Se on nopea laittaa koiralle ja sillä voi kätevästi myös palkita koiran. Useita eri värivaihtoehtoja!

DogItLife#fleecetalutin#pinkki#sininen DogItLife#fleecetalutin#punamusta DogItLife#fleecetaluttimet#sininen

viiva

Viilennyspyyhe

Viilennä koirasi tehokkaasti kovan treenin tai lenkin jälkeen! Ihanteellinen myös pitkien ja kuumien kilpailupäivien aikana eri suoritusten välillä.
Kastele viilennyspyyhe kylmällä vedellä ja pue se koirallesi kuvan osoittamalla tavalla. Näin viilennät koirasi oikeaoppisesti keuhkoista viilentämättä isoja lihasryhmiä.

Helppo pitää mukana ja pukea koiralle.
Pyyhkeessä on joustava tarrakiinnitys. Se ei kiristä koiraa liikkeessä. Pysyy hyvin paikoillaan ja takaa näin erinomaisen viilennyksen.

 dogitlife#viilennyspyyhe  #Dog It Life#viilennyspyyhe#koiratarvike#ale

dogitlife#viilennyspyyhe#varit

viiva

Huomioliivi

Heijastava henkivakuutus – koska ystäväsi turvallisuus on sinulle tärkeä!

Erittäin tehokas huomioliivi, jossa koiran on mukava liikkua! Liivi pysyy hyvin paikoillaan eikä lähde pyörimään kovassakaan liikkeessä! Pehmeä materiaali on koiralle miellyttävä päällä.

Huomioliivissä on huipputehokkaat 3M heijastimet! Huomiokeltainen reikätyövaatekangas on kakkosluokan turvaluokiteltu, joka takaa lujan kestävyyden myös metsässä! Kiinnitys joustavalla ja pehmeällä tarralla koiran mahan alta sekä edestä. Näin kiinnitys ei kiristä koiraa liikeessä vaan elää liikkeen mukana. Tarra ei tartu turkkiin.

Dog It Life#heijastinliivi#huomiliivi koiralle#koirtarvike

viiva

Koiran korvahuppu

Korvahuppu suojaa koiraa sotkemasta korviaan ennen näyttelykehää. Toimii hyvin myös korvasuojana koiran syödessä. Useita eri värejä.

Dog It Life#show dog#dog show#accessory

viiva

Koiran kuratossut

Kuratossut on valmistettu vahvasta materiaalista ja niissä on vielä lisäksi vahvistetut kärjet. Kiinnityksenä kätevä joustotarra. Kolme kokoa: S (cockerspanieli), M (englanninspringerspanieli) ja L (partacollie).

 koiran kuratossut#dogitlife  koiran kuratossut#dogitlife#koiran tossut

viiva

Namipussi

Uudet kätevät ja helppokäyttöiset namipussit. Palkkaaminen on helppoa ja nopeaa ja taskut pysyvät siistinä!

DogItLife#namipussit#tassut#kevyt namipussi#helppokäyttöinen