Ulkoilupuvut

Koska toimivuus on meille tärkeää, teemme ulkoilupuvut aina koiran omilla mitoilla. 

Katso MITTAUSOHJEET täältä

Dog It Life verkkokauppaan TÄSTÄ

viiva

Suojapukudogitlife#koiran suojapuku#sadepuku koiralle#koiratarvike#sadehaalari

Erittäin suosittu kevyt suojapuku koirallesi.

Ultrakevyt ulkoilupuku suojaa koirasi, mutta ei rajoita sen liikkumista. Suojapuku on helppo pukea koiran päälle,  lisäsi tehokas 3M:n heijastinnauha. Kahisemmattomasta ja kevyestä kankaasta tehty sadepuvusta myös koirat pitävät.

Suunnittelussa on huomioitu myös koirien sukupuolten väliset erot. Saatavana viidessä eri värissä (ruskea, harmaa, metsänvihreä, fuksia). Helppo pestä ja kuivuu erittäin nopeasti – aamulla pesty puku on jo iltalenkillä käytettävissä!

Katso tuote netistä ja kurkkaa kätevästi verkkokauppaamme tästä. Kysy lisää autamme koiratarvikkeissamme tilaukset@dogit.fi

viiva

Verkkopuku

Tarttuuko risut ja ruusut koiraasi lenkillä? Oletko tuskaillut, kun et löydä istuvaa metsäpukua koirallesi.

Dog It Life koiran verkkopuku auttaa pitämään risut ja roskat ulkona. Mittatilauksena sinun koirallesi tehty koiran haalari takaa istuvuuden! Tämä unelmatuote on noussut syksyn myydyimmäksi koiratuotteeksemme! Mittaa itse koirasi ohjeiden mukaan ja tilaa kätevästi sähköpostilla: tilaukset@dogit.fi

Verkkopuku valmistetaan työvaatteissa käytettävästä, kestävästä verkkokankaasta. Puvussa on kevyt kiristys vyötäröllä lisäksi keltainen huomioväri erottaa koiran hyvin niin metsässä kuin kadunvarrellakin. Tehokas heijastin vyötärön ympärillä lisää turvallisuutta koiran liikkuessa.

Katso tuote verkkokaupasta

viiva

Yhdistelmäpuku

Tässä koiran metsäpuvussa yhdistyy suojapuvun ja verkkopuvun parhaat puolet. Yhdistelmäpuku on juuri oikea valinta sinulle, joka haluat suojata koirasi niin risuilta, lehdiltä, havunneulasilta kuin kuraltakin. Verkkomateriaali pitää risut ja oksat pois turkista ja sadepuvun laadukas materiaali suojaa kuralta ja märältä mahan ja jalat.

Myös tässä koiran ulkoilupuvssa on istuvuutta parantava kevyt kiristys vyötäröllä sekä laadukkaat Vizilite heijastimet.

Tilaa kätevästi sähköisesti. Mittaa itse koirasi ohjeiden mukaan ja tilaa sähköpostilla: tilaukset@dogit.fi

Katso tuotetietoja ja kuvia lisää nettikaupatamme

 

 

 

viiva

Heijastimet

Dog It Life käyttää koirien suojapuvuissa laadukkaita Vizlite heijastimia. Voit tutustua Vizlite laatuun heidän kotisivuiltaan

Heijastin myös lemmikkieläimelle

(lähde Liikenneturva)

Laki velvoittaa jalankulkijoita yleensä käyttämään asianmukaista heijastinta pimeän aikana tiellä liikkuessaan, mutta hyvälaatuinen heijastava huomioliivi, hihna, panta tai valjas on myös jalankulkijan seurana liikkuvan koiran tai muun lemmikkieläimen turvana hämärän aikaan. Tummakarvaista koiraa voi olla erittäin vaikea havainnoida pimeässä. Pimeästä erottuva koira auttaa myös omistajaansa näkymään.

Heijastinvalintaa tehdessä tulisi huomioida, että heijastavaa pintaa on mahdollisimman paljon ja että koira erottuu kaikista suunnista. Huomioliivi on usein turvallisin vaihtoehto. Talutushihnaan kiinnitetty heijastin puolestaan auttaa erityisesti pyöräilijöitä huomioimaan hihnan.

Metsästyskoiralla huomioliivin, heijastavan tai valolla varustetun pannan tai valjaiden käyttö voi estää vakavan loukkaantumisen, jos koira syöksyy saaliin perässä tielle ja muun liikenteen keskelle. Näkyvä panta tai vaate auttaa myös metsästäjiä erottamaan koiran saaliseläimestä usein vaativissa olosuhteissa.