Dog It Life

Henna#dogitlife

Henna Saarisen perustama yritys, Dog It Life Ky, valmistaa käsityönä  erilaisia koiratarvikkeita ja koirasuja; suojapuvut, manttelit, fleecepunoshihnat ja kuratossut. Koiranohjaajien treeniliivit ja -taskut kuin myös koiranäyttelyyn vaatteet handlereille.

Hennan työtilat sijaitsevat osoitteessa Tampereentie 495, Lempäälä (aivan Tampereen kupeessa).  Verkkokauppa takaa, että koiravaatteet kuin myös kouluttaja & handler vaateet voidaan ostaa suoraan netistä.

Asiakkaiden toiveet – designerin innovaatio, siinä Dog It Life tuotekehityksen ydin. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suomessa. Täysin sydämin voimme taatta tuotteidemme olevan: Aidosti kotimaisia & Käsin sinulle tehty!

Panostamme korkealaatuisiin kankaisiin ja suomalaiseen laatutyöhön. Meille on tärkeää laadukkaat materiaalit ja kuhunkin tarpeeseen tarkoitetut toimivat tuotteet, jotka myös näyttävät hyviltä.

Tuotevalikoimasta löytyy treenitasku ja -liivi ohjaajalle sekä erilaiset kevyet koirien manttelit ja kurapuvut, jotka eivät estä koirien laajojakaan liikkeitä. Näyttelyvaate puolella tarjoamme joustavia & helppohoitoisia materiaaleja.

Näyttelypäivät ovat monesti pitkiä vaatteiden on hyvä olla mukavia päällä. Autamme myös kokonaisuuksien suunnittelussa. Tuomme suureltaosin kankaamme itse maahan, tämä mahdollistaa mm laajan väri- ja materiaalivalikoimamme.

 

 

tilaukset@dogit.fi

Dog It Life Verkkokauppa