Aidosti suomalainen!

Archives

5
Oct 2017
Posted By: In: Yleinen, 0 Comments

 

 

Viikonloppuna shoppailemaan Dog It Life.lle.  Kaikkiin loppuviikon ostoksiin ILMAISET TOIMITUKSET!

Osta verkosta naisten vaatteita, jotka ovat mukavia päällä ja niiden viikkohuolto ei vaadi sinulta paljon. Joustavat & rypistymättömät kankaat ovat silittämättä siistejä.  Naisten vaatteet, jotka ovat aina valmiina käyttöön myös matkoilla.

Mahtava tilaisuus hankkia myös koiralle  uusi mantteli tai suojapuku. Mahdollisuuksia ja materiaaleja on useita; erinomaisesti veden- ja tuulenpitävä pehmeä softshell, ohuempi kahisematon tuulipukukangas, merinovilla tai fleece. Tarvittaessa Dog It Life valmistaa tuotteet myös mittatilauksena. Jos et ole löytänyt valmisvaatteista sopivaa ota rohkeasti yhteyttä: tilaukset@dogit.fi

 

Katso HETI verkkokauppaan

Kysy lisää mahdollisuuksista, tilaukset@dogit.fi

 

Comments are closed.