Aidosti suomalainen!

Archives

17
Sep 2017
Posted By: In: Yleinen, 0 Comments

Syksyn tullen monet koiraihmiset tuskailevat koiran turkkiin tarttuvia roskia, lehtiä ja risuja. Usein ne kantautuvat myös sisälle kotiin. Ulkoilupuku auttaa tilanteessa, mutta millainen puku toimii  parhaiten? Dog It Life mallistosta löytyy useampi vaihtoehto.

SUOJAPUKU: Ultrakevyt suojapuku suojaa koirasi sateelta ja tuulelta. Suunnittelussa on huomioitu sukupuolten väliset erot. Saatavana neljässä eri värissä; ruskea, metsän vihreä, harmaa, vadelman pinkki. Helppo pestä ja kuivuu erittäin nopeasti – aamulla pesty puku on jo iltalenkillä käytettävissä. Tuote on parhaimmillaan, kun sinulla on tarve suojata koira sekä kostealta että roskilta. Täydellinen tuote myös näyttelyturkin suojaukseen.

VERKKOPUKU: Työvaatteissa käytettävästä, kestävästä verkkokankaasta valmistettu puku suojaa tehokkaasti roskilta. Verkkokankaan ansioista ilma kiertää puvun sisälle ja koiran on mukava olla puku päällä. Kevyt kiristys vyötäröllä lisää puvun istuvuutta. Loistava tuote niille, jotka haluavat suojata koiransa kuivilta lehdiltä, oksilta, havunneulasilta ym roskilta.

YHDISTELMÄPUKU: Tässä puvussa yhdistyy suojapuvun ja verkkopuvun parhaat puolet. Yhdistelmäpuku on juuri oikea valinta sinulle, joka haluat suojaa ja helppoutta metsälenkeillesi koirasi kanssa. Verkkomateriaali pitää risut ja oksat pois turkista ja suojapuvun laadukas materiaali suojaa mahan ja jalat kuralta. Kevyt kuminauhakiristys vyötäröllä lisää istuvuutta.

Dog It Life valmistaa kaikki koirien suojapuvut räätälöitynä sinun koirallesi. Kaikki puvut vamistetaan yksilöllisesti koiran omien mittojan mukaan. Lisää turvallisuutta pukuihin tuo tehokkaat heijastimet. Sinä valitset, me valmistamme!

 

ÄLÄ TUSKAILE ENÄÄ ROSKIEN JA KOSTEUDEN KANSSA!

Ota yhteyttä me autamme: tilaukset@dogit.fi

Katso tarkemmin tuotetiedot

 

 

Comments are closed.